banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Sabtu, Agustus 02, 2014

Boycot Israel

Tahukah anda semua, yang sebenarnya Israel telah menguasai dunia dan telah lama bergerak secara senyap melemahkan negara islam didunia.Ramai pemimpin islam telah dibunuh, dan meletakkan pemimpin dikalangan yahudi sebagai proksi. Banyak produk israel berada di pasaran malaysia. Dan tidak mustahil dalam usaha kita mahu memboikot, kita terbeli. Kerajaan kena menyekat semua produk, dan secara tidak langsung, suka atau tidak, rakyat berbilang kaum di Malaysia terpaksa menggunakan produk tempatan SDSI.

Google yang anda gunakan sekarang juga mengiktiraf israel sebagai sebagai sebuah negara, dan salah satu produk israel. Israel tidak layak diiktiraf sebagai sebuah negara, jika merampas tanah penduduk palestin.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi