banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Minggu, Agustus 17, 2014

Latihan Bola

Esok bermulalah semula latihan bola sepak. Lama dah bercuti sejak awal puasa lagi. Sepanjang aku dalam group ni, tak pernah menang satu perlawanan pun. Persahabatan mahupun pertandingan. Haha

Bila training, yang hadir 4/24 orang. Bila perlawanan, 58/24 orang.

Julia ke swimming pool

Julia suka berenang samaada di sungai, laut ataupun di kolam renang. Oh ya mungkin ini adalah hobi julia di masa lapang.

Masalahnya disini julia tidak dapat mengenal pasti apa akibat yang bakal kunjung tiba, baginya dapatlah beliau melepaskan stress akibat dari tekanan kerja dan permasalahan yang lain.

Emm..Err

Bermula dari zaman persekolahan, memanggil kawan dengan gelaran yang menjelekkan. Ada nama sayur, nama bapa, nama haiwan dan sebagainya.

Ada yang seronok dipanggil Ayam, kucing,pacat, dan katak, padahal nama yang diberi oleh ibu bapa sudah sopan. Lebih mudah sebutan dan senang dipanggil katanya.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi