Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Sunday, August 31, 2014

Payung hampeh

Kalau dah tahu stock takde dan cukup cukup je. Janganlah buat pertandingan terbuka. Buat untuk kakitangan petronas sahaja lah. 

Kan senang, kalau lah tahu awal, baik tuang minyak dekat shell atau petron. Lagi lebih kilometer..

Bukan nak sangat payung, boleh beli..

Just nak fun dan kumpul cop untuk dapat hadiah sahaja. Dah jadi macamni rasa macam kena game sahaja. Nevermind!

Seronok kumpul cop, shell yang dekat tak mahu nak isi, sanggup jalan jauh dan tambah kilometer, semata mata nak cari petronas. 

Meniru

Meniru

Meniru adalah perbuatan yang salah, susah nak kawal murid dari meniru. Ada macam macam kaedah meniru. Haha

Pakai anti cheating  ni kan senang...haha

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi