banner-2017-mcj bkecik-skytech

Friday, April 17, 2015

Nasi briyani pak akob

Akibat terlalu meminati nasi briyani, aku sanggup meredahi, asalkan aku jumpa yang benar benar briyani...haha, buat masa ini, nasi briyani yang terbaik yang pernah aku makan di taman universiti, skudai JB, nama kedainya nasi briyani pak akob, kata orang situ, memang kedai ni briyani paling terbaik..

Aku pun kesana, kebetulan ada kerja di sana, ternyata memang super...! lengkap dengan desert buah dan pulut hitam..memang terbaik! nasinya pun lembut, dagingnya baik lembu atau kambing...jangan cakap lah...memang power! 

Memang berbeza dengan nasi briyani di Melaka...ermm...kalau berada di area skudai, datanglah ke nasi briyani pak akob...memang terbaik! aku suka!

Kalau dah sedap...jauh macamana pun tak kisah, yang penting puas hati...cubalah! sambil makan briyani dengan sopan, pakai jersi JDT!...memang awesome..haha

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi