Banner blog safirulamar 2020 iklansafirul1

16 Des 2016

Bengkel Penulisan Ilmiah

Anda mengambil masa yang lama untuk menyiapkan setiap tugasan (assignment) yang di berikan ? Atau markah yang di perolehi terlalu rendah dan kurang rujukan dan format rujukan tidak mengikut spesifikasi tugasan ? Jangan risau,  aku akan membantu anda bagaimana untuk membuatkan tugasan anda lebih berilmiah dan nampak lebih akademik , jimat masa dan mendapat markah tugasan yang memuaskan / tinggi.

Dengan menggunakan perisian ini, anda tidak perlu lagi risau tiada rujukan atau format rujukan salah dan sebagainya. Semuanya akan menjadi mudah.Sebelum ini, aku ada post artikel berkenaan perisian terbaik ini, korang boleh lihat di : Tidak banyak rujukan di dalam setiap tugasan


Jika ingin mengikuti kelas penulisan akademik ini, korang boleh emel aku di safirulamar@gmail.com atau di skytechcreative@gmail.com, sijil penyertaan dan makan minum disediakan, kelas akan berlangsung selama setengah hari, bermula dari jam 8.30 hingga 12.30. Lokasi pembelajaran, tarikh, bayaran akan di di beritahu selepas mendaftar, terpulang sama ada di lokasi kami (Melaka) atau di lokasi tetapan anda.

Anda akan di bekalkan berberapa lagi perisian tambahan dan pendedahan tips dan trick dalam menyiapkan tugasan. Segalanya menjadi mudah, dan memang berbaloi.Sertai kami di bengkel penulisan ilmiah.

Perisian dan bengkel ini, membuatkan anda seronok dan tenang dalam menyiapkan tugasan dan tidak mengambil masa yang terlalu lama untuk menyiapkannnya. Sertai kami.

Anda Mungkin Meminati :

2 komentar:

  1. kalau abam kie masih student UM mmg abam kie akan hadiri bengkel ini..

    BalasHapus
  2. wahh..berbaloi kalau sertai ni

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih