banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Jumat, April 08, 2016

Anak Aku Yang Pertama

Genaplah 6 tahun usia anak aku yang pertama iaitu Muhammad Qayyum Rayqal pada 12 April 2016 yang akan tiba tak lama lagi, di harapkan menjadi anak yang berguna, bijak di dunia dan akhirat. 
Anak aku
Tiada apa yang mampu membahagiakan diri ini sebagai bapa selain melihat engkau tersenyum gembira, selamat dunia dan akhirat dari sebarang dugaan dan cabaran dunia, dan menghormati orang yang lebih tua dari kamu, Itu sudah cukup membahagiakan aku.

Dont Stop When You Are Tired

Dont Stop when you are tired

Kata kata hikmah yang boleh membuatkan seseorang itu menuju ke puncak kejayaan jika berusaha dengan tekun, salah satunya ialah Don't Stop When You Are Tired. Stop When You Are Done! 

Kisahnya untuk menuju ke puncak kejayaan, janganlah hanya separuh jalan sahaja, jangan cepat putus asa, percayalah setiap kesulitan ada jalan penyelesaiannya, yang penting sabar dan berusaha..

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi