banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Rabu, Mei 11, 2016

Siapakah John Yang Sebenarnya

Kadang kadang bila mendengar radio di dalam kenderaan semasa menuju ke tempat kerja seronok juga, dan kadang kadang boleh jadi meluat pun ada sebab deejay radio yang syok sendiri, tapi apa boleh buat, kalau tak suka dengar, tutup sahaja atau tukar siaran.

Ada pula slot segmen teka teki, soalan teka teki tu berbunyi lebih kurang macamni, di depan john ada 2 benda iaitu wang tunai bernilai RM 10,000 dan Seekor ikan, tapi john memilih untuk mengambil ikan, kenapa John memilih ikan?

Nak tahu apa jawapan nya? Siapakah John Yang Sebenarnya? Puas aku mencari idea untuk menjawab, rupa rupa jawapannya kenapa john memilih ikan, ialah kerana john seekor kucing. Ermm..Jilake!

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi