banner-2017-mcj bkecik-skytech

Saturday, May 14, 2016

Belajarlah Demi Masa Depan

Sekejap je dah semester 8, lagi berberapa semester sebelum grade, semoga di permudahkan segala urusan, memang pening memikirkan duit nak bayar setiap semester, itu tidak termasuk dengan bayaran denda lewat register course dan repeat paper.

Kepada korang yang berhasrat taknak sambung belajar lepas habis SPM, belajarlah, kerana hidup ini semakin mencabar, apa yang penting, naik taraf dahulu diri sendiri sebelum menunding jari kepada orang lain.

Masa berlalu hari demi hari, bulan ke bulan, tahun ke tahun, alangkah sayangnya jika kita masih bersikap sambil lewa dan seperti melepaskan batuk di tangga, bukan menunjuk yang diri aku bagus, cuma sekadar nasihat. Kalau aku pandai, aku tak sambung belajar.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi