Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative Pengedar Shaklee Bangi

23 Februari 2017

Cara Cara Mudah Download Video Dari Youtube

Baru tahu cara yang lebih mudah untuk memuat turun video dari Youtube..sangat mudah dan ringkas dari tutorial yang aku tulis sebelum ini, boleh lihat di sini. Walaubagaimana pun banyak cara nak download video dari youtube, banyak platform boleh di gunakan, samaada menggunakan ytconv, youtube downloader, keepvid.com dan lain lain, terpulang kepada masing masing, kali ini, lagi mudah dan cepat! serius...

Ok mari kita lihat bagaimana cara cara mudah download video dari youtube, bagaimanakah cara caranya ? yang paling utama sekali, perlu lah ada talian internet, kalau tiada internet pun, guna cara apa pun alamatnya tidak akan menjadi lah...

Ok mari kita lihat cara cara mudah download video dari youtube..


Anda Mungkin Meminati :

5 Februari 2017

Sibuk Dengan Tugas Hakiki

Salam semua kepada rakan rakan, pembaca setia blog ini, tahun ni sungguh mencabar bagi aku, sebab tak menang tangan di sebabkan sibuk di tempat kerja, maklumlah kan, tahun baru, semua benda nak baru..macam hidup kita juga, mestilah nak upgrade kan, tahun silih berganti, masa sentiasa pantas berlalu, takkan kita nak berada di tahap yang lama juga kan, tahun ni kena kerja keras sedikit...kepada korang yang mana menyertai segmen mini giveaway anjuran aku tempohari, boleh lihat di sini

Bagi pemenang wang tunai di tempat pertama dan kedua, alhamdulillah, telah bank secara online kepada pemenang, cuma pemenang hadiah saguhati sahaja, iaitu pemenang saguhati akan menerima banner animated format web iaitu gif, ada 4 pemenang yang berjaya mendapat saguhati...

Janganlah berkecil hati, maaf sangat sangat, sebab sibuk dengan tugas, insyallah dalam masa yang terdekat, aku akan compilekan sekali ke empat empat pemenang....tunggu, tahu tahu ada je, di bahagian atas header blog aku..hehe..sabar.

Sibuk dengan tugas hakiki...

Anda Mungkin Meminati :

4 Februari 2017

Cara Nak Dapatkan Password Facebook

Cara Nak Dapatkan Password Facebook jika anda terlupa, ialah dengan cara menggunakan inspect element, tetapi pastikan anda telah menetapkan kepada remember password terlebih dahulu, boleh lihat di SINI  biasanya aku gunakan cara ini untuk mendapatkan kata laluan, dan seterusnya buka ke komputer yang lain, kadang kadang lupa juga kata laluan.

Kadang kadang kata laluan ni malas nak tulis satu persatu huruf, hanya set remember je, mudah dan cepat, tapi ingat, sebenarnya data kita tidak selamat, sebab orang mudah cerobohi, tutorial di bawah ini, contoh Cara Nak Dapatkan Password Facebook anda, boleh lah lihat tutorial di bawah (lihat gambar bawah).

Lupa password ni perkara biasa, haha, macam macam nak fikir kan...


Anda Mungkin Meminati :

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih