Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Sunday, March 19, 2017

Perkara Yang Paling Di Takutkan

Perkara yang paling di takutkan sekali ialah bila masuk tahun yang baru..kenapa perlu takut ? bagi aku sebabnya banyak benda yang nak kena bayar dan perbaharui..sebagai contoh bayar road tax kereta, bayar hosting dan domain blog, duit sekolah anak anak,bayar sijil SSM, bayar duit lesen memandu dan sebagainya..haha..memang mengerikan kan  ? blog ini pun bayar bil setiap tahun bagi domain dan hosting je dah lebih kurang RM 100 setahun, income blog ini untuk mencapai bayaran setahun...ermm boleh lah..lepas lepas jugalah nak membayar bil domain dan hosting..

Pernah juga blog ini tiba tiba tidak dapat akses...ingatkan line internet problem..rupa rupanya tak bayar bil domain dan hosting..sampai kena suspended...hehe, baru nak maki telekom..! apa pun semak kembali langganan anda..rancanglah perbelanjaan dan elakkan pembaziran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi