blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

27 Agu 2017

Menu Menarik di Cafe RM 5

Kepada semua food lover dan yang suka kan masakan barat (western), masakan kampung, dan makanan bergoreng, boleh lah cuba cuba datang ke Cafe RM 5 terletak di Taman Tasik Utama, Ayer Keroh Melaka, harga ? ermm memang berpatutan dan berbaloi, RM 5.00 je wei, memang mampu makan ! sesuai dengan situasi semasa iaitu dengan kenaikan pelbagai harga barang dan kenaikan kos sara hidup, yang mana anak ramai, tak payah risau lagi, bila anak anak tiba tiba nak ajak makan, CAFE RM 5 lah jawapan yang sesuai, Tidak perlu lagi berlapar semata mata ikat perut sementara tunggu hujung bulan, korang tidak perlu lagi risau untuk mencari destinasi waktu lunch, dinner dan breakfast...hanya di Cafe RM 5, sudah cukup membuatkan hari hari anda riang dan senyum kembali!! Tak perlu mengikat perut dan berlapar lagi..haha

Cafe RM 5 juga menawarkan menu yang sangat menarik, aku pun sudah empat (4) kali ke Cafe RM 5 ini, mencuba hidangan  seperti Asam Pedas Telur Ikan, keistimewaannya ialah sama macam masakan kampung, memang sedap, kena dengan tekak dan yang paling penting, murah,berbaloi.


Anda Mungkin Meminati :

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih