Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Tuesday, January 02, 2018

Cara Untuk Membuka Akaun Emas

Hai semua, tutorial kali ini, ialah cara cara untuk membuka akaun simpanan emas public gold, akaun emas ini di panggil Gold Accumulation Program ataupun lebih di kenali sebagai GAP. Sesiapa yang berminat untuk membuka akaun emas Gold Accumulation Program boleh pelajari tutorial bagaimana mahu membuka akaun emas. 

Ada yang membuat pelaburan seperti ASB, Fixed Deposit dan sebagainya, ya, itu semua pelaburan yang baik untuk masa depan, bagi Gold Accumulation Program pula, ia juga sebagai simpanan aset kita dan convert duit kertas kepada dalam bentuk fizikal, sesuai bagi mereka yang boros dan tak tahu duit mereka kemana.....! Baca kelebihan menyimpan emas di SINI

Di akaun simpanan Public gold ini, tiada GST, dan patuh syariah...! Anda simpan anda dapat...! Ok mari kita lihat cara-cara untuk membuka akaun emas,

Misteri Sikat Di Luar Rumah

Selamat Tahun Baru 2018, ya kepada semua rakan rakan blog dan pembaca blog ini, masa berlalu begitu cepat, sedangkan masih lagi terasa seolah seolah di tahun 90 an lagi..hehe, kadang kadang terasa berada di tahun 2050 pun ada, di sebabkan kesan inflasi mata wang pada aku..dulu, kalau ada RM 100 pun sudah cukup untuk beli barang dapur penuh satu troli, sekarang ? Ermm di tahun baru ini, kena kerja kuat lagi...! bila tiba tahun baru, bermakna kita semakin hampir dengan kematian, sedarlah kita semakin tua...lakukan perkara yang bermanfaat sebagai bekalan kita di sana nanti..

Ok, kisah misteri yang nak di ceritakan ini, kisah satu sikat yang berada di luar rumah..aku pelik dan sungguh misteri, apa, kenapa dan atas tujuan apa sikat tu berada di situ...? Oh sungguh misteri...! Aku tidak buat onar pada orang lain, kenapa sikat itu di situ ? Semakin pelik apabila bila buka pintu je, ternampak sikat di atas meja! tiba tiba bulu roma berdiri...sedangkan pada waktu itu, jam di dinding menunjukkan waktu pukul 3.50 petang...! ah..semakin misteri! 

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi