blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

22 Okt 2018

Cara Mudah Download Video Dari Facebook

Mungkin kita terlihat video yang menarik hati dan mahukan video tersebut, tapi tidak tahu macam mana nak download video dari facebook ini kan? Macam mana Cara Mudah Download Video Dari Facebook ini, sebenarnya banyak cari yang digunakan untuk download video dari facebook ini, tapi salah satu cara yang biasa aku gunakan adalah dengan cara yang begini, Jom cuba Cara Mudah Download Video Dari Facebook di bawah ini.

Di Artikel sebelum ini ada juga tutorial Cara mudah download video dari youtube, boleh menggunakan cara yang sama, cuma tutorial ini, secara terus dari youtube. Boleh klik disini untuk melihat cara caranya. Tapi, bagaimana jika nak download video dalam facebook ? sangat mudah caranya, boleh ikuti langkah demi langkah yang dinyatakan di ruangan bawah ini. 


Anda Mungkin Meminati :

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih