banner-2017-mcj skytechcreative bizness shopee

25 Desember 2019

Semoga Di Permudahkan Urusan

Aduh petanda nyanyuk tu dah ada, bila petang tadi aku berusaha untuk siapkan kerja gila gila di pejabat, sebab sangka kan pada esoknya ( cuti umum krismas) adalah hari jumaat..sangka aku cuti panjang sehingga ahad. Rupa rupanya cuti umum raya krismas tu, adalah hari rabu, dan khamis sudah mula kerja...aiyo, hari pun dah lupa ni..! Pening ..

Kalau tahu tadi, boleh buat sambil lewa sebab khamis dah kerja, boleh lah sambung hari tu nanti...hehe. cuti seperti biasa lah, duduk rumah lihat Televisyen dan paling utama, game on! Kalau nak ke bandar , memang takdelah..melaka selalu sesak , dengan traffic light nya berlambak sana sini, hijau 15 saat, merahnya 120 saat. Ermm tak boleh tahan...! 


Zeref rayyan ke sekolah
Zeref rayyan ke sekolah

Kadang kadang, lupa hari apa, harini hari apa, mungkin banyak sangat menghadap komputer dan koding, atau terlalu banyak fikir banyak perkara, maklumlah hujung tahun, banyak benda nak kena fikir, service kereta, persekolahan anak, syarikat dan sebagainya...Tadi siang sempat bawa Zeref rayyan ke sekolah, ambil uniform, duduk sekejap lepas tu, dia complaint, cakap kat sekolah ni panas la, kipas sangat perlahan, aircond rosak..aduh, anak oh anak, macam macam alasan ...

Ini sesi perkenalkan diri ke sekolah supaya terbiasa dengan persekitaran sekolah sebelum orientasi. Entah macamana la nanti bila mula sekolah, daddy yang tak senang duduk nanti..abangnya dah masuk darjah 4 dan kakaknya darjah 3. 

Semoga urusan daddy dipermudahkan dalam membesarkan dan menyekolahkan mu anak anak ku, seterusnya menjadi anak anak yang soleh dan pintar..

Anda Mungkin Meminati :

2 komentar:

  1. Aamiin, semoga dimudahkan urusan ya

    BalasHapus
  2. semoga urusan daddy dipermudahkan agar urusan keluarga berjalan lancar ye

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih