banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Rabu, Maret 20, 2019

Use The Right Channel

Sebagai manusia kita mungkin ada melakukan kesilapan dan kadang kala lupa, mungkin di sebabkan faktor umur dan kerap terlalu memikirkan suatu masalah sampai menganggu urusan harian. Topik hari ini, aku nak fokuskan pada relevan kah blog pada masa kini ?

Bagi aku ya masih relevan, oleh kerana blog ini, banyak artikel melibatkan info berdasarkan pengalaman , hands on pembelajaran, tutorial perisian dan sebagainya, at least dapat membantu aku retrieve semula info info begini. Umur pun dah nak masuk pertengahan 3 series..makin cepat lupa, banyak benda nak fikir. Kongsi kan la sesuatu info yang mampu menambah nilai dan memberi manfaat sehingga kita meninggal kelak. Sekurang kurangnya dapat memberi manfaat pada kita.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi