banner-2017-mcj skytechcreative bizness shopee

20 Oktober 2012

Musim Hujan & Aktiviti

Sekarang ni, asal petang sampai ke malam je, hujan. sejuk betul. haha

Bila hujan @ musim tengkujuh, comfirm laut bergelora, angin kuat, so, aktiviti memancing stop sekejap buat masa ni. hehe

22 & 23/10/2012 ni ada program mengajar budak sekolah. ajar buat design photoshop  dan microsoft office. hehe kalau hujan time tu, alamatnya cikgu tarik selimut la. mana boleh tahan syiok beb tidur. haha

Anda Mungkin Meminati :

17 Oktober 2012

Apa Kaitan? Alahai Rozimuddin

aduhai, sampai dah mengaku diri sendiri nabi muhammad s.a.w, sekejap nabi, sekejap imam mahdi, dan apa kaitan star war dengan agama islam?kompius, dia ni betul ke tak?

Fasha sandha tu bini dia? mental problem ni wei..pihak jabatan agama islam tolong pantau laman blog ini, untuk lindungi aqidah anak-anak muda islam dari terpengaruh dengan fahaman sesat seperti ini.


Anda Mungkin Meminati :

15 Oktober 2012

Laporan Rompakan Kali Ke 36!

haha...mr whatever man buat tak tahu je....pui, wake up, whatever man, wake up...haha



Anda Mungkin Meminati :

12 Oktober 2012

Superhawau..

Superhawau..

Perhaps i can be of some assistance to solve thisproblems...haha



Anda Mungkin Meminati :

9 Oktober 2012

Jaga mulut korang, jangan sampai..haha

haha...betul ke ada pepatah bijak pandai mengatakan, kalau kita nak menyalahkan orang lain dan tunding satu jari dekat orang, 4 jari lagi tunjuk dekat kita? so, kita salahlah kan. haha

Itu kalau kita tunjuk2x kat orang..tapi kalau, mulut kita laser kat orang, padahal orang tersebut tak bersalah pun, macamana tu? macam gambar kat bawah ni ke? haha

So, jaga mulut korang, takut apa yang korang cakapkan tu, terpalit kat diri sendiri.  haha



Anda Mungkin Meminati :

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih