banner-2017-mcj bkecik-skytech

Monday, August 06, 2012

Design T Shirt Jozan Melaka

JOZAN

Curi dan pecah

Curi & Pecah

Cermin kereta korang pernah kena Curi dan pecah dengan penyamun tak?

Dua minggu lepas, kereta adik aku, cermin kereta dia kena pecah, bila tanya apa barang yang hilang. dia kata laptop, padahal laptop tersebut telah disembunyikan disuatu tempat mustahil untuk dilihat, tinted pula gelap, masalahnya disini dia sleep mode.

Kreatif Si Sekular

Kreatif Si Sekular
Ini permandangan diwaktu siang. haha.

Permandangan ini mungkin tiada di Malaysia dan hanya terdapat di negara sekular republik seperti Indon.  Kalau kat malaysia macamni comfirm  macam2x spekulasi politik negatif timbul, kat malaysia ni politik kebencian diterapkan. semua benda dicampuradukkan.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi