banner-2017-mcj skytechcreative bizness shopee

27 Agustus 2012

Internet Di Handphone

Kami guna post-paid. every montly buat bayaran. tak ambil pun internet package or upgrade plan.

Credit limit aku RM 275.00, Suplementary line limit RM 60. Bila kami mahu guna internet via mobile, kami guna wireless.no charge!



Anda Mungkin Meminati :

14 Agustus 2012

Contengan Yang Berguna Ketika Dalam Kesusahan

Terima kasih la aku ucapkan kepada mereka yang conteng nombor telefon bertulis nombor telefon bagi motor tayar bocor, di pam angin stesen minyak. tak sia sia aku salin nombor tu kat dalam telefon, nasib baik aku fikir panjang! haha. yelah mana tahu nak jadi hal kan ? malang kan tak berbau. Sekurang kurang nya, Contengan Yang Berguna Ketika Dalam Kesusahan

Kepada penunggang motor di luar sana, jangan buat tak endah pada contengan nombor ini, sekurang kurangnya Contengan Yang Berguna Ketika Dalam Kesusahan , simpan nombor itu siap siap, jika dalam kecemasan, boleh hubungi, kalau nak harapkan kawan, tidak semua kawan yang ada bersama dengan kita ketika kita dalam kesusahan, macam macam alasan di berikan.


Anda Mungkin Meminati :

6 Agustus 2012

Design T Shirt Jozan Melaka

JOZAN


Anda Mungkin Meminati :

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih