Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Tuesday, October 09, 2012

Jaga mulut korang, jangan sampai..haha

haha...betul ke ada pepatah bijak pandai mengatakan, kalau kita nak menyalahkan orang lain dan tunding satu jari dekat orang, 4 jari lagi tunjuk dekat kita? so, kita salahlah kan. haha

Itu kalau kita tunjuk2x kat orang..tapi kalau, mulut kita laser kat orang, padahal orang tersebut tak bersalah pun, macamana tu? macam gambar kat bawah ni ke? haha

So, jaga mulut korang, takut apa yang korang cakapkan tu, terpalit kat diri sendiri.  haha


PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi