Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Monday, October 29, 2012

Kentut

Apa perasan korang, bila tengah makan, tetiba dengar bunyi kentut. Bukan tak boleh kentut, tapi hormatilah orang yang masih belum habis makan. kita kan orang melayu, kaya dengan adab dan tatasusila. kan tak manis.

Kalau nak kentut pun, kentut la secara berlapik dan pelan-pelan ataupun ditempat yang jauh dari orang ramai. tau2x keluar bau petai je.  haha

Kita dididik oleh orang tua dari kecik, supaya hormat menghormati antara satu sama lain.  Kita semua ada anak, bini, dan esok jangan anak kita kentut depan orang ramai kita marah. padahal kita pun sama dua kali lima, takde sivik! kentut bersepah-sepah! pui

Tak boleh bawa majlis la wei macamni. loya tekak gua.

Cuba rapatkan kursor korang pada jari dalam gambar diatas, dan tekan sekali pada jari tersebut. korang dengar tak? comelkan kentut korang. 1,2,3 pui!!!!!

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi