Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Tuesday, February 19, 2013

Pencemaran ayat..

Pencemaran ayat..

Kalau nak tulis artikel dan ayat english di surat akhbar tu biarlah betul2 la sikit. tak pergi kursus mengarang artikel ke?  jangan main sedap tulis macam bahasa sms je.  hahaha

kompom? kaler? pui...

Surat khabar ni pula akhbar rasmi negeri. alahai...tak senonoh lah...orang politik tak nampak ke? fail betul siapa yang mengarang ni, dan yang finalize checker pun macam entahapeapeentah. hahaha

Kita sibuk dengan kempen memartabatkan bahasa kebangsaan, tapi sekarang ni ayat bahasa di simpang siurkan campuraduk menjadi hancur lodoh. kesian!! hahaha...

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi