Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative Pengedar Shaklee Bangi

17 Agustus 2014

Latihan Bola

Esok bermulalah semula latihan bola sepak. Lama dah bercuti sejak awal dari puasa lagi. Sepanjang aku dalam kumpulan bola sepak ni, serius, tak pernah menang walau satu perlawanan pun. baik perlawanan peringkat persahabatan mahupun pertandingan antara agensi. Haha, nampak kelakar kan? tapi main bola ni sebenarnya memang penat, entah macam mana lah nama aku boleh termasuk dalam skuad ini.

Bila sesi training, yang hadir berlatih di padang, boleh kira pakai jari, tak sampai (6) orang pun datang, memang tak ramai, tapi, bila ada pertandingan perlawanan dan ada trip lawatan berjalan jalan, yang tunjuk muka, melebihi (3) pasukan.


Anda Mungkin Meminati :

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih