Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Wednesday, April 13, 2016

Sudah Biasa Begini

Dah banyak kali kena macam ini, suruh buat macam tu macam ini, tapi ending nya bila bab bayaran, terus diam, mesej tak jawab, call tak jawab, ramai orang ambil kesempatan atas usaha orang lain sekarang ini, alahai dunia dunia...

Sebelum nak bayar katanya nak tengok design dulu, itupun melalui whats app, lepas dah sent, terus inactive whats app, memang entah apa apa lah client ni.

5 Tips Penting: Jangan Biarkan Perkara Simple Macam Ni Labelkan Korang 'Pemalas'!

Ini lah lumrah dan cabaran yang patut di hadapi sebagai seorang pereka grafik, idea dan konsep di curi bulat bulat tanpa memikirkan penat lelah siang dan malam membuat grafik, takpelah mungkin dah tertulis ini bahagian aku, nak buat macam mana kan? Mungkin akan datang rezeki yang lebih baik dari Nya, biar orang buat kita, asalkan yang penting jangan kita buat orang.

Sudah biasa begini, selalu kena tipu..

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi