Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Tuesday, December 12, 2017

Lebih Dasyat Berbanding Sebelum

Alkisah ketika nak pulang dari mengajar laman web di UTC Melaka, tak perasan yang di luar sedang hujan lebat ketika latihan di jalankan, lagi sekali helmet masuk air..kali ni lebih dasyat berbanding kejadian sebelum..air hujan penuh! dah macam kolam ikan..haha..kalau letak ikan dalam tu...comfirm ikan riang ria berenang...!

Naik motor ni feel dia lain...tak sama macam bawa kereta...yang pasti! tak menjadi suatu kesalahan pun nak bawa apa kenderaan sekalipun...kecuali, kalau lesen dan roadtax sudah expired lah! hah...pastikan semua telah renew ya, karang tak pasal pasal kena saman dengan abang polis! dan barulah boleh bawa di atas jalan raya..

Membina Laman Web Joomla 3

Bulan yang sibuk, tiada langsung masa untuk rehat di mana menguruskan hal syarikat iaitu tempahan bunting, buku catatan sekolah, kelas website dan 3D, wah, memang tak menang tangan! akhirnya dan di waktu ini, baru lah dapat rehat kan diri, selepas semua job selesai walaupun perlahan tempo nya, selagi tak siap selagi tulah tak berhenti, untuk memerah keringat idea dan otak! dan dalam masa yang sama aku sedih sedikit lah, sebab harga emas jatuh lagi!!, aku harapkan akan meningkat kembali, dan kini adalah masa yang terbaik untuk menambah emas, tak apalah, untuk simpanan jangka panjang...dari duit kertas lebur macam tu je kan...baik lah tukar kepada emas fizikal, di masa sesak..boleh lah guna emas yang ada...

Terima kasih kepada yang hadir di dua (2) kelas aku yang terakhir di tahun ini, iaitu bengkel laman web dan kelas 3D, kepada yang berminat untuk menyertai kelas seperti ini, kena tunggu tahun depan 2018 tak lama lagi, boleh semak di laman web penganjur iaitu di www.emelaka.gov.my atau boleh call aku terus di 016 6474201 untuk booking tarikh kelas di tahun depan, jika malu, boleh whats app di SINI

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi