blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa

16 Nov 2018

Kecewa Pemberian Tidak Di Hargai

Dulu, perkara pertama sekali kalau nak membeli mainan atau terima alat permainan, tengok buatan (made in) dulu dari mana, kalau Made In China, taknak mainan tu, tapi kalau Made In Jepun, memang sayang gila la pada mainan tu. Hehe

Barang Murah Tidak Semestinya Tiada Kualiti, baru baru ini, sedikit kecewa, bila pemberian kita di tertawakan dengan alasan dilihat seperti jam murah pasar malam. Sebenarnya aku tak nyatakan berapa pun harganya, memang harga asalpun berberapa ratus, dan nak di jadikan cerita sempena sale, dan ada duit lebih sedikit, jadi, belilah, tapi, sedih bila pemberian itu di ketawakan penerima begitu sahaja, dah macam lirik lagu roti gardienier kan, begitu saja. Kecewa Pemberian Tidak Di Hargai


Anda Mungkin Meminati :

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih