Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE

Saturday, June 30, 2012

Tak faham!!

Bila buat kerja 'ikhlas' semua tak sanggup nak buat, kalau buat pun bukan sepenuh masa, cuma curi--curi masa terluang untuk commit. Yelah, bukan ada gaji pun.

Buat pertubuhan komuniti Fan Club , nak tarik penyertaan orang ramai untuk join, tapi bila call atau mesej, tak angkat ! mesej tak jawab! kalau jawab pun tak sungguh-sungguh! kalau mesej bulan 1, belum tentu dia reply bulan 7, walaupun ASAP! apa dia ingat aku nak sangat ke pegang jawatan ni. banyak lagi benda yang aku nak buat dari aku fikirkan hal-hal remeh temeh ni, buang masa je.


PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi