banner-2017-mcj bkecik-skytech UA SIGNATURE

Tuesday, July 10, 2012

Barang Lusuh Yang Semakin Dilupakan


Aku memang suka kumpul kaset 10 tahun dulu.dalam satu bulan tak beli satu kaset tak sah! dan kaset pertama aku beli adalah N,SYNC-Tearin Of My Heart, masa tu umur aku lebih kurang 12 tahun. dalam darjah 6 kot! haha. second kaset boyzone dan seterusnya KRU-oh la la, lepas tu banyak rock dan metal menguasai rack cassette, haha.

Tapi , perkembangan pesat ICT di zaman moden ini , aku semakin memandang serong terhadap kaset, bagi aku melecehkan! kaset punya player di radio asyik rosak je, tali kaset, asyik terbelit belit. tension, kaset yang aku pernah beli 4 kali, adalah helloween-keeper of the 7 keys part II.Paling tak dilupakan, radio hangit terbakar, masa pasang lagu Master Of Puppet-Metallica. haha.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi