Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE

Friday, July 20, 2012

Pejam Celik

Pejam celik2x, rupa rupanya esok dah puasa. rasa sekejap je masa berlalu. Bulan ni aku nak khusyuk solat terawih la, macam biasa buat 8 rakaat dan witir 3 rakaat, nak duduk saf barisan hadapan.

Kalau kat surau aku buat 8, kat surau/masjid korang? buat 8 ke, buat 20 ke, buat 39 rakaat ke, apapun terpulang kepada masing-masing, untuk menunaikan ibadah ini mengikut kemampuan dan keikhlasan diri sendiri terhadap penciptanya. Apa yang penting, selesaikan solat bersama imam, jangan sekerat jalan. hehe

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi