banner-2017-mcj bkecik-skytech

Saturday, September 06, 2014

3 easy way to die

3 easy  way to die



Kafe Internet

Kafe Internet

Kafe internet sekarang dah tak macam dulu, tauke tauke kafe internet sudah convert kepada mesin judi dan mesin permainan.Tujuannya untuk kaut untung.

Perisian asas microsoft office pun ada yang tidak install, tapi sekarang dah senang, kerajaan dah sediakan infrastruktur dengan adanya pusat sehenti bersepadu, UTC.

Untung student sekarang ni, nak buat assignment boleh duduk berjam-jam dekat cybercafe di UTC, boleh buat research maklumat. 

Kepada yang duduk di Melaka, boleh ke tingkat 6 UTC jalan hang tuah, ada kemudahan cybercafe disediakan, percuma. janganlah pula disalahgunakan, dah diberi kemudahan, salah guna pula dengan main game.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi