Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Thursday, September 11, 2014

Unfriend

Bila tidak add, kau request jadi kawan, sudah approve lepas tu kau tak aktif,, aku remove kau marah! padahal kau termenung diam entah apa yang engkau mahu dari aku.

Kau nak ambil tahu aktiviti orang ke? bukan nak suruh like atau komen, cukuplah sekadar private message atau apa pun, bertanya pandangan ke..tanya balik diri sendiri, apa guna buat facebook?

Harini stats , pembersihan kawan telah dilakukan di facebook, mana yang tidak aktif, telah dinyahkan.

Janganlah berkecil hati, hanya unfriend di facebook.  

Cari penyakit

Cari penyakit

Jangan kan kata manusia, hantu syaitan pun tak sanggup nak naik tumpang kereta kau!, kalau macam ni keadaan tayar kau!..dah baik-baik tayar tu tegak, yang kau kepak kan macam tu (gambar atas) kenapa mat ?

Takde kerja, cari kerja! dah kena saman, baru kau tahu. Orang belakang pun takut nak ikut belakang kereta kau.

Dah elok-elok kau boleh bawa 120km/jam, tak pasal-pasal kau kena bawa 60km/jam.


PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi