banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Rabu, September 17, 2014

Widget IDs Should Be Unique Error

Jika anda ingin menambah atau mengubah blog anda, dan bila ingin save, keluar error seperti "More than one widget was found with id: HTML1. Widget IDs should be unique." atau sebaliknya, cuba pergi dekat template, dan edit HTML.


Cari HTML 1 dan anda akan mendapati akan ada lebih daripada 1 yang menggunaka ID HTML 1. so, salah satu dari HTML 1 tu, anda tukar jadi HTML11. 

Cubalah, trial and error..sebelum tu back up coding anda.

Install font cara mudah

Ini adalah panduan untuk melakukan instalasi font cara mudah di komputer anda tanpa perlu muat turun font di mana-mana akaun web.

Screen shot yang disediakan ini untuk windows 8, namun caranya dari awal lebih kurang..boleh praktis di window 7.

Pening..aku pening..

Pening bila banyak perkara nak kena pakai duit bulan ni..hehe

Roadtax mati, duit belajar outstanding dan minimum deposit next semester, emmm....semua claim masuk entah bila, business pun banyak nak kena buat modal perniagaan.

Adat hidup didunia, dicipta berpasangan, ada pasang surut...langit dan bumi, air laut pasang surut, lelaki dan perempuan, untung rugi. kesimpulannya TABAH dan CEKAL!

lalalalalala....

Pening..aku pening..

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi