Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Friday, September 19, 2014

Nasib baik..Haha

Risau aku masa sebelum dapat result exam, nak jadikan cerita, 18/09/2014 result keluar. Target satu paper repeat sebab carry mark assignment memang rendah gila!! 4/40! 

Exam paper ni pun macam susah nak score, ada yang boleh jawab dan tak boleh. Its hard for me to score with exam and low carry mark...and i will...

So..bila tengok result..aku dapat C!! Wow...alhamdulillah..jimat rm700...tak perlu nak repeat..! 

Suka bila dapat tahu..

haha..dekat pejabat ada seorang kawan, baru beli handphone baru ...samsung grand camtulah, selalu datang dekat pejabat aku sebab ada wireless katanya..senang la chat whats app, we chat dan sebagainya.

Sebelum ini pakai handphone alcatel, dan biasa-biasa je, so aku pun cakap la dengan dia, meh aku test handphone baru kau samaada original atau tidak?

Pandai nak nasihatkan orang

Belum dapat anak dah pandai nak nasihatkan orang, suruh cari nurseri sendiri lah untuk jaga anak, dan pandai persoalkan mertua orang lain kenapa tidak jaga anak?

Duit aku, aku punya pasallah. Sakit pening mertua orang lain itu yang kau pening!!...perubatan diorang, aku yang bayar....bukan kau.

Pergi cari dan jaga keluarga sendiri. Jangan sibuk sibuk nak bercerita hal orang.......

Esok dah dapat anak, kau nak hantar anak kau pergi tadika ke, kau nak hantar anak kau kat mana ke, suruh mak mertua kau jaga ke..kau punya pasal. Jangan nak campur hal orang lain.

Baru kahwin dan pandai nak persoalkan hal rumahtangga orang. 

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi