Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE

Saturday, September 27, 2014

Beli nombor

Bukan beli nombor ekor ye, tapi aku beli nombor pelan prabayar Artel, sebab ada member aku jual, asyik usha je hari-hari, takpelah, kesudahannya, aku beli, RM 8 je pun. Kebetulan telefon samsung S2, aku tak guna pun, simpan je nak buat apa..ada baik nya guna dan boleh lah masuk nombor baru dari Altel tu. prepaid pun, prepaid lah....

Aku guna postpaid, lebih jimat rasanya, anytime ada kredit, senang kalau ada emergency case! hehe..member yang propose Altel tu, lepas daftar Artel, nak convert ke pelan prabayar yang lebih canggih dan jimat, nama nya onexox...sukahatilah..kata member aku lagi, pelan ni boleh buat site income! wow, bagus juga tu..hehe

Semak kepala bila handphone lebih dari satu ni, tak menang tangan dibuatnya..dah bosan dengan whats app yang mana ramai keyboard worrior macam handal, di dalam pelbagai group...pagi, petang, siang, malam, ada sahaja teks yang masuk. Kalau bab kerja , ok lah, kalau bab merepek....bagi dekat korang! hehe

Dari korang whats app cakap merepek-repek tu, baik buat income, contoh nya daftar pelan xox tu ke, join 8share, nuffnang ke....daftar percuma..kena rajin dan usaha, dan dalam masa yang sama, kita masih guna teknologi setiap hari..kan kan kan sikit-sikit lama-lama jadi lah bukit...

beli nombor

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi