Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Wednesday, March 25, 2015

Kelam kabut di buatnya

Kelam kabut semua orang dengan GST yang bakal di lancarkan pada 1 April 2015. Aku pun tak faham, kenapa semua orang borong barang sebelum GST di laksanakan tanpa ambil tahu apa barang yang naik dan turun, menjadi kelam kabut bila iklan yang di tayangkan di TV tidak selaras di pendekkan cakap tak serupa bikin.

Semua perkhidmatan services naik, dengan alasan GST..GST..dan GST, padahal kalau nak di ikutkan logik, SST charge 10% sebelum ini, manakala GST baru 6%..sepatutnya ada barang yang makin turun..kan? kan? kan?

KPDNKK dan agensi enforcement yang terlibat harga barang, tingkatkan lagi mutu perkhidmatan dalam memantau dan mengawal harga barang kesian orang kampung...kesian orang biasa biasa, macam ada yang tak kena lah...ambil kesempatan maybe!

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi