Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Thursday, November 10, 2016

Siapa Yang Paling Layak

Dah macam dekat amerika bila tengok di wall facebook, asyik cerita pasal amerika je, sudah tiada lagi cerita pasal cendol mak bedah lah, asam pedas lah, resepi sambal belacan lah, ok lah bagi aku, walau sesiapa pun yang memimpin amerika, dasar mereka dalam mengiktiraf yahudi tetap di perjuangkan habis habisan.

Tapi kalau di ikutkan antara clinton dan trump, siapa yang paling layak, aku rasa clinton, sebab dia lebih 'sopan'. Ahh...pergi lah telokop sama mereka, yang pasti, setiap 2 penggal, bertukar presiden macam mana sekalipun, palestin terus di pijak dan di tindas, yahudi israel tetap di sanjung.

Hanya negara islam sahaja yang boleh bantu negara islam, masalah nya di sini, ada pemimpin lama pula yang spin 360 darjah, menyokong campur tangan luar dalam negara kita. Dulu tak boleh, tapi sekarang boleh! pelik..

5 Tips Untuk Menguatkan Ingatan

Aku menulis berdasarkan pengalaman yang aku lalui dan menjadi amalan seharian, aku nak kongsi kan 5 tips untuk menguatkan ingatan.

Mungkin korang ada petua dan amalan yang lain. Ada tips yang aku perolehi daripada individu individu, seingat aku lah, masa di darjah 6 dahulu, cikgu agama aku ada memberitahu 1 tips ini sebelum aku menduduki peperiksaan iaitu jangan melihat tahi, tapi biasalah, kalau kita amalkan tips tapi dalam masa yang sama, tak membaca buku pun, apa lah gunanya kan.

Mari kita lihat tips untuk menguatkan ingatan. 


PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi