banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Kamis, April 13, 2017

Risau Aku Di Buatnya

Kisah siang tadi 12 April 2017, adalah hari pertama peperiksaan akhir semester bermula, macam biasalah lagi setengah jam nak mula exam, baru lah gegas gerak ke dewan peperiksaan, oleh kerana terhegeh hegeh dan masa pun dah suntuk, aku ambil keputusan untuk menaiki motor...ermm bawa motor best sebenarnya, boleh cilok dan rempit...yang tak bestnya, tiba tiba hujan turun dengan lebat...alahai....risau aku di buatnya, nak patah balik tukar kenderaan, tak sempat, lagipun hujan lebat ni...

ni yang tak best

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi