blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa

28 Apr 2017

Bukanlah Peminat Fanatik Bola Sepak

Aku bukan lah merupakan peminat fanatik bola sepak tempatan,  dan jarang turun stadium, kalau tengok bola pun dekat TV je..itupun kalau ada player yang aku minat...bola sepak sekarang tak macam zaman aku muda mudi dulu...cewah. serius, kalau dulu, player bola yang aku minat, rusdi sulong (johor), dan rusdi suparman (selangor), banyak lagi lah, liew kit kong, bobby chua, sapian wahid, idris karim ermm apa lagi hah..erm dah lupa namanya...memang power..suasana bola dulu tak macam sekarang..

tengok bola sepak liga super

Kali ini tergerak hati nak tengok bola sepak tempatan secara live...ermm aku sebenarnya tak sokong team melaka, walaupun aku lahir di Melaka..aku minat JDT...hehe..sebab banyak membesar di Johor..

Aku excited nak datang..sebab nak tengok macam mana player main bola sepak dan live beb! hehe, dapat lah tengok Amri yahya..dalam masa yang sama, pkns ada safee sali. Mula mula aku bosan dan nak tidur...sekali Melaka gol...aku pun teruja dan nampak kemeriahannya...serius..tengok tv dengan live, better lagi live..baik korang datang stadium. heheAnda Mungkin Meminati :

23 Apr 2017

Meluangkan Masa Bersama Anak Anak

masa kualiti bersama anak anak

Seronok apabila melihat anak anak gembira bersama, bermain dan melayan keletah ragam mereka, macam macam ragam dapat di lihat semalam, bawa anak anak berjalan jalan dan bermain helikopter kawalan jauh di padang lapang, rosak helikopter dibuatnya, apa tak nya, jatuh terhempas di sebabkan bateri kehabisan tenaga, sekali sekala Meluangkan Masa Bersama Anak Anak, seronok.


masa kualiti bersama anak anak

Bila dah lama tak jumpa dan bermain bersama sama anak, apa lagi, macam macam lah cerita dan aksi pelik mereka ceritakan dan cuba untuk tunjukkan, hehe, seronok melihat anak anak kecil bermain, Hilang sedikit rasa stress di pejabat, anak anak ku, kau lah pengubat hatiku, kesayanganku dunia dan akhirat. 

Anda Mungkin Meminati :

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih