banner-2017-mcj bkecik-skytech

Saturday, December 02, 2017

Membeli Bagai Nak Gila

Baru baru ini ada sebuah pasaraya di Melaka yang melelong barangan mereka di sebabkan penutupan cawangan, kadar diskaun memang tak masuk akal...kalau lihat secara kasar nya..memang murah lah dari harga yang sebenar...

Memang ramai yang datang...membeli! Memborong bagai nak gila..tapi, aku hanya mampu melihat sahaja, nak khabarkan, orang ramai dah tak fikir apa dah....keadaan dulu nya yang suram..kini seperti pesta atau seperti di pasar malam suasana nya...hehe

Esok kalau bila tiba tengah bulan...duit sudah habis,jangan pandai komen kata kerajaan teruk la, di zaman inflasi lah...harga barang naik lah...sedangkan kita beli barang dengan harga yang mahal sebenarnya...! Orang lebih gemar duduk rumah dan hanya menunggu cheap sale sahaja....!

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi