banner-2017-mcj bkecik-skytech

Thursday, December 28, 2017

Masih Ada Masa Untuk Menyertai

Stock dirham telah tiba khas buat pemenang Giveaway Untuk Bloggers edisi yang ke 3 (Tiga), setakat ini senarai peserta yang menyertai  adalah seramai 1 orang iaitu sahabat bloggers dari sabah iaitu Etuza, Tahniah dan syabas di ucapkan, hujung tahun memang sungguh sibuk mengalahkan ahli politik, macam macam nak kena urus, hal persekolahan anak, kemaskini akaun, hal pejabat.. dan di tambah  cuti panjang sempena perayaan Krismas.

Masih ada masa lagi untuk menyertai Giveaway ini...tiada paksaan untuk menyertai, untuk pengetahuan semua,  syiling dirham ini bukan biasa biasa di mana terdapat nombor siri yang unik dan sangat di perlukan bagi pengemar dan pengumpul koleksi dirham dan perak.

Inshallah, giveaway yang seterusnya, berkemungkinan hadiahnya mungkin gold bar 0.5 gram.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi