banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Rabu, Juni 06, 2012

Yapedaaa..

Alahai robiah, dah sampai rumah baru check fail dokumen , rasa macam tak sedap hati masa bagi borang penjawatan tadi, hehe rupa-rupanya ! hampeh.resume terlupa nak masukkan dalam sampul! arghhhhhh. korang rasa2xkan, kalau bagi borang penjawatan dengan sijil, diorang layan tak? 

Ada buka penjawatan kosong di Perbadanan muzium melaka,  jawatan kosong buka permohonan start 1 hb, tapi sampai kat pengetahuan aku 5 hb! tarikh tutup pula 5 hb! wahhh! comfirm huru hara! tup tup tup akhirnya siap juga seperti yang dimahukan! rasa sebak pun ada ni, macamana boleh terlupa ni...arghhh! 

Lain kali sebelum hantar permohonan jawatan kosong, semak dulu dokumen sebelum serahkan. emm kalau ada rezeki tak kemana. haha

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi