banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Senin, Juli 02, 2012

Dapat Hasil

ikan kurau
Alhamdulillah, dapat bawa balik ikan besar mancing haritu, dan dah selamat masuk dalam perut dah, hehe

Isi dia bukan main manis dan lembut. mak kata, ikan senangin, kejap kata kurau. emm, minggu depan plan nak mancing lagi la. hehe.

Euro 2012 : Final (Lost)

EURO
 
Aku peminat no 1 pasukan Italy sejak era 1994-1998 - Roberto Baggio,Baresi, Inzaghi dan Paolo Maldini , tapi untuk euro 2012 kali ini, aku memang tak boleh terima kekalahan teruk pasukan Italy di tangan pasukan Spain masa Final.

Memang luck la spain ni, tapi atas kertas italy memang boleh menang, cuma Belotelli & Teams tak kreatif dan bijak. Emm tengah frust ni.

Ish, habish kena 'bahan' kat office dengan member-member spain! memang pui la Belo,  Balotelli yang memang Belo. 

Kenapa? Kenapa? 4-0?? Pui...

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi