Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Tuesday, July 17, 2012

Rezeki Ramadhan

Bulan ramadhan ni , ada juga job freelance trainer dari company/agency member. dan semua aku approve !, untuk duit raya dan tabung simpanan. hehe

26 Julai 2012 - Mengajar Photoshop CS 3 (Government servant)
28 Julai 2012 - Mengajar Google Sketchup 3D (Pelajar Sekolah Menengah)
04 Ogos 2012 - Mengajar Flash MX Animation 2D (Pelajar Sekolah Menengah)
11 Ogos 2012 - Mengajar Adobe Photoshop CS 3 (Pelajar Sekolah Rendah)

BAIK KE??

BAIK KE??
Amboi, siapa la yang buat statement macamnni. mentang mentang la diorang buncit. 

Aku tahulah aku slim dan baik pun tak, jahat pun tak. so, tengah-tengah. haha dan bila aku view komen di laman sosial berkenaan, ramai yang kata itu adalah fakta dan yang menentang pun ramai. haha.  tapi ye ke fakta? mungkin yang menyokong tu, comfirm laki dia BUNCIT!  haha

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi