Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Monday, July 07, 2014

Hamba

Hidup kita ni jangan nak mendongak ke langit, sedarlah, sekaya mana pun kita, kita tetap Hamba kepada Nya.

Jangan memandang hina pada setiap orang dan anggap semua orang seperti sampah. Kita hidup ni saling bergantungan antara satu sama lain.

Masing masing ada kepakaran masing masing, kalau ada master, ijazah dan diploma sekalipun, belum tentu kamu boleh betulkan tayar motor.

So respect each other and please dont make use of people.

Kirim Barang

Kirim Barang

Giveaway Memoria Aidilfitri

Kita bakal menyambut kedatangan Aidilfitri tidak lama lagi. Siapa puasa tak berapa nakpenuh tak boleh raya ye.

Korang mesti ada kenangan samaada suka atau duka kan bila tiba aidilfitri sebelum2 ni? Kenangan gembira aku semasa raya sebelum ni pada 4-5 tahun lepas, lepas selesai sembahyang raya, makan ketupat kuah kacang, lepas tu duduk dalam bilik main play station dan pergi memancing. 

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi