banner-2017-mcj bkecik-skytech

Tuesday, September 30, 2014

Urus sendiri

10 tahun guna kereta tak pernah dan tak tahu pun nak renew road tax dan insuran, semuanya serahkan pada agen untuk renew. Baru first time buat, mudah je, siap dapat diskaun 10%.

Jimat, lantik agen tak dapat diskaun 10% dan kena bayar upah lagi. Kalau korang nak sedekah apa salahnya.

Senang nak buat roadtax dan insuran ni rupanya. Selama ni, bila nak renew roadtax dan insuran je terfikir bertapa sesaknya dekat kaunter JPJ tu. 

Dekat pejabat pos pun boleh proses roadtax..hehe

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi