Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE

Tuesday, February 10, 2015

Bila amoi mengganas

Kesian si abang selalu kena sakat dengan aku, haha, si abang ni umur dah 5 tahun lebih, si adik lak umur 3 tahun, tapi dalam kasar kasar si abang ni, dia takut betul dengan adik dia rupanya, kalau kena debuk dengan si adik, menangis di buatnya! , kesian, sepatutnya si abang protect la si adik, ni tak, si adik lak yang menjaga abang nya..hehe

Apa apa pun, mereka memang tidak boleh terpisah, gaduh macam mana sekalipun si abang masih mencari adiknya bila bangun tidur ke apa ke, si adik lak selalu tercari cari abangnya bila abang nya ke sekolah..yelah kan, bila jauh baru rindu, bila dekat, ada je yang tak kena. heee

Si adik ni suka di puji, kena cakap yang elok elok je, kalau cakap yang bukan bukan memang kena marah lah jawabannya..hehe lepas tu cakap 'taknak kawan daddy lagi, apa apa jela!'

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi