Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE

Friday, November 10, 2017

Muka Aku Masuk Paper Beb

Wah..muka aku masuk paper akhbar Melaka Hari Ini lah beb...haha, gambar ni masa meeting dengan Datuk berkenaan program besar yang akan diadakan di Melaka pada November ini....part aku kena buat publisiti dan promosi dan kena bantu secara belakang tabir program ini...ermm

muka masuk paper beb

Saja je belek belek paper Melaka Hari Ini, sebab nak cari bahan dan artikel yang menarik, mana lah tahu ada jawatan kosong ke, boleh la apply cuba nasib....belek punya belek, sekali ternampak pula gambar aku yang hensem macam remy ishak ni, terasa macam artis lak! tapi kesian...takde siapa pun yang perasan...sebab orang Melaka, susah nak dapatkan akhbar Melaka Hari Ini....terhad dan kalau nak dapatkan kena pergi japerun yang berhampiran kot...

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi