banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Selasa, Oktober 22, 2019

Jom Rehatkan Minda Dengan Travel

Bila asyik kerja non-stop ni, memang kaki gatal gila nak gi jalan-jalan. Wei, orang kata jauh perjalanan luas pemandangan, kepala yang berserabut dengan macam macam masalah, boleh menjadi tenang dan lupa sementara masalah kerja. Rasa macam lama gila aku tak rehatkan badan dengan pergi jalan-jalan ni. Sometime, kita kena reward diri kita, badan dan minda pun perlu berehat, apa taknya seminggu kerja dan macam robot, dan kalau weekend pun busy kan, mana ada masa, kalau ikutkan kerja memang sampai kesudah tak selesai wei...jom Travel solo....

So aku plan macam nak pergi bercuti lagi tujuannya untuk release tension gitu. Sebabkan malas nak ambil cuti lama-lama, jadinya kita cuti dalam Malaysia jelah. Sebenarnya aku dah book tiket ni dah lama da, waktu Airasia buat promo hari tu. Waktu booking tu tak decide lagi nak pergi ke tak, beli je dulu sebab tiket murah. Ni memang dah stress sangat, pergi jelah walaupun sorang. Just nak rehat-rehat je. Ohh ye aku lupa nak mention, aku beli tiket gi Penang je pun. 3 hari 2 malam macam-macam boleh buat kat penang tu, so aku buat roughly plan dulu lah. Nanti dah sampai sana baru decide nak follow ke tak...

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi