banner-2017-mcj bkecik-skytech

Tuesday, October 14, 2014

Mandi

Dah berbulan tak basuh kereta..plan hari ini nak basuh kejap la! hantar kedai je..kalau nak basuh sendiri memang tak sempat, hantar carwash jela. kali terakhir aku hantar kereta, kena charge RM 35.00 padahal sebelum ni RM 15.00 je. bila tanya, kenapa mahal sangat ni ? sebelum ni RM 15.00 je? alasan yang diberikan tauke kedai ialah, kereta awak kotor sangat.. boleh terima ke alasan tu? kalau kereta bersih, aku tak hantar la dekat kedai kau kan? ada member kena charge RM 40.00. haha..alasan yang sama la..sebab kereta kotor..cam setan! haha

Tak tahu baik diam!

Kecoh dekat dekat whats app dengan penganjuran OktoberFest 2014, ala yang pesta arak tu, katanya nak dibuat pada 18 Oktober 2014, dan kebetulan pada tarikh yang sama ada pula majlis melaka berselawat.. mula lah orang kita ni mengelabah dan buat cerita...asalkan boleh je diorang ni, kelakar..sebarkan dan benda yang tidak betul, islam ajar begitu kah?

Tak tahu baik diam!


PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi