banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Minggu, Oktober 19, 2014

Motor tetap motor

Tidak kisahlah motor berkuasa 70 cc hinggalah berkuasa besar seperti superbike 1000 cc, berapa laju kau bawa, motor tetap motor.

Ikut lah laluan yang disediakan di jalan raya, kalau di highway, motor berlumba lumba di lane 3, bawa laju macama pun..dah nama motor, tetap tidak seimbang kalau nak dibandingkan dengan kereta. Banyak kemalangan membabitkan motor di jalan raya.

Kadang kadang, yang bawa kereta kena mengalah dengan orang yang bawa motor di jalan raya, apa lah salahnya speed di laluan motor.

Bila semua bersih..baru boleh berfikir

Bila semua bersih..baru boleh berfikir

Kipas Lipas ni, buka level paling tinggi pun tetap perlahan..dah la perlahan, berbunyi bunyi pula tu..bising! Sekarang ni pula banyak job dan assignment nak buat. Deadline pun dah nak dekat! Satu apa tak boleh fikir dan takde idea! Kopi o dan telur separuh masak sarapan pagi dah makan pun tetap takde idea! 

Dari duduk memikirkan idea job design dan assignment C++ programming yang sepatah haram tak faham logiknya dan menyusahkan ini! Baik mengemas! Cabut kipas tu dan bersihkan, emm patutlah berbunyi bunyi dan perlahan..banyak habuk! 

Bila semua dah bersih! Rasa tenang..dan boleh lah tidur!! Haha

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi