banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Selasa, Oktober 21, 2014

Selesai satu hal!

Dalam masa 2 hari, berjaya menyiapkan buletin majalah yang pelanggan mahu! Dah finalize dan hantar design pada printing untuk mencetak! Pelanggan puas hati, hati pun senang..!

Lepas setel part buletin, nak kena jumpa customer lagi untuk design baju korporat..! Harap dapat close deal. Dan semalam dapat tempahan banner, bunting dan sistem online.

Harap harap mereka setuju dengan harga yang diberikan! Haha bila assignment aku nak siap? Emm...cool, cool dan relaks...! 

Iklan jawatan kosong

Ada buka iklan penjawatan kosong di majlis perbandaran hang tuah jaya , sebuah pihak berkuasa tempatan di Melaka.

Korang boleh akses di www.mphtj.gov.my, muat turun borang percuma dan iklan jawatan kosong.

Takut!

Harini dapat surat, semua kakitangan lelaki, dimestikan menderma darah!! bukan tak mahu derma, masalahnya aku takut kena inject dengan jarum dan lagipun ..hah! berat aku pun dalam 55 kg..pokoknya..ngak perlu la ye.

Ramai diluar sana yang memerlukan darah...untuk kesinambungan hidup, bagi yang berkelayakan, dermalah, dapat pahala.. aku darah pun takde..terpaksalah makan kerang banyak-banyak! orang lain semua dapat darah tinggi..aku pula dapat tekanan darah rendah!!

Jom makan kerang!

Mini Giveaway by Syira Lokman

Mini Giveaway by Syira Lokman

Kalau nak join, bolek tekan banner di atas atau url ini

Bela haiwan...

Bela haiwan...

Kalau nak bela haiwan peliharaan, pastikan makanan dia cukup..bukan setakat bela je, lepas tu biarkan..kesian haiwan tu, lapar. Dia bukan boleh cakap lapar..lapar..kalau dia boleh cakap! Setiap jam..dia jerit..lapar! Lapar woi! Nak kangkung...!  Haha

Aku pernah bela hamster, ayam serama, dan ikan. Sebulan dua bulan..je bersemangat..lepas tu..dah tak terjaga sebab sibuk..eloklah lepaskan dari buat haiwan tu mati kelaparan! 

Adik aku bela arnab ni...pandai bela..tapi tak bagi makanan..bising arnab ni dalam sangkar...! 

Apa dah jadi pada Manchester?

Baru lepas tengok bola, manchester united lawan wesbrown albion dengan keputusan berakhir 2-2. Benar, manchester sekarang tidak sehebat manchester yang dahulu.

Sejak alex ferguson bersara dari aktiviti mengurus pasukan manchester united ni, turun naik prestasi manchester atau dikenali Man Utd ni. Champion league pun takde dalam list! Bagus la..sebab aku tak minat Man U pun, gua chelsea!! Haha

Dalam manchester united ni, aku minat rio ferdinand je..defend terbaik. Itu je..sekarang ferdinand main dekat queens park rangers..hehe..

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi